Våre Tjenester

Telemarketing/B2B

D2D

Wave er en total leverandør rettet mot Bedriftsmarkedet. VI leverer og tilbyr alt fra A til Å. Dette inkludere også WEB og APP design. Vi Jobber med landets største leverandører innenfor forskjellige tjenester. WAVE gir et stort spekter innen telefonsalg. Våre profesjonelle medarbeidere har ekstremt bred ekspertise innenfor dette feltet og setter pragmatiske men veldig høye krav til kvalitet. Salgskonsulentene våre strever etter å være de beste i bransjen.

Våre konsulenter går dør til dør for å snakke med mennesker i deres komfortsone og å tilby markedets beste betingelser og produkter. Vi presterer oss med ren profesjonalitet, ærlighet og respekt.

 

 

 

Field - Marketing

Quality assurance

Våre kundekonsulenter står tilgjengelig på forskjellige lokasjoner på bestemt tid med riktig og profesjonelle utstyr for å hjelpe både eksisterende men også nye potensielle kunder ansikt til ansikt. Vi presterer med troverdighet og positivitet.

 

Vi stiller høye krav til våre ansatte og derfor er det viktig for oss å kvalitets sikre salg med profesjonalitet. Vi er alltid tilgjengelig, stiller opp når vi trengs og løser de problemene som oppstår. Som oftest blir winback en god del av dette. Det er viktig for oss å ha fornøyde kunder, gode kunderelasjoner og jobber meget hardt for å nå dette målet både for oss og våre samarbeidspartnere.. Vi garanterer sikkerhet, god kommunikasjon og tjenester av topp kvalitet til alle våre kunder rettet både mot privat og bedrifts marked.

GARANTI!

WAVE garanterer kvalitet gjennom hele kommunikasjon prosessen og salg prosessen.

Et profesjonelt og kvalitetssikret salg betyr faktisk en fornøyd og lojal kunde for oss og for våre partnere.

Det er derfor vi har stort og bredt fokus på kvalitet. Det indikerer en suveren opplæring av våre ansatte, utmerket oppfølging av våre ansatte og kvalitetssikring av salget i etterkant.

WAVE er derfor alltid klar for å gi kunden det lille ekstra som ingen andre gjør.

Når enn de trenger oss, så er WAVE der for dem.

ALL RIGHTS RESERVED

WaveTM © 2018